De Klussenier Dirk Vaartjes

De Klussenier Dirk Vaartjes
De Klussenier Dirk Vaartjes

Voorweg 1
2431 AL Noorden

Dien uw aanvraag in »

0172 49 01 29
06 4554 1647
dirkvaartjes@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71949321

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in de omgeving van Noorden, Woerden, Nieuwkoop en Mijdrecht? Mijn naam is Dirk Vaartjes en ik ben als Klussenier beschikbaar voor alle verbouwingen en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis.

Klussen heeft altijd al mijn interesse gehad. Naast mijn werk in een gereedschap speciaalzaak was ik altijd aan het klussen en verbouwen. Bij vrienden, familie en kennissen heb ik diverse projecten uitgevoerd. Van het zelf uitvoeren van deze projecten kreeg ik veel voldoening. Omdat ik graag verder wilde met het uitvoeren van mooie projecten besloot ik mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier. Zo heb ik wel de vrijheid van een ondernemer maar ook professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Ook kan ik een beroep doen op een groot aantal collega Klusseniers om samen mee te werken bij grotere projecten.

Waarvoor kunt u bij mij terecht? Voornamelijk voor al het timmerwerk en houtbewerking, zoals het plaatsen van blokhutten, houten schuren en schuttingen. Ook op maat gemaakte tuinmeubelen en wandkasten zijn voor mij gesneden koek. Door mijn veelzijdigheid kunt u ook voor alle andere renovatiewerkzaamheden bij mij terecht.

Ik kan uw verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Noorden voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Toilet renoveren of installeren
  • Tuinhuis plaatsen
  • Schutting plaatsen
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prima kerelFred uit Oude Wetering
Harde werker!👍👍Ingrid uit Aalsmeer
Zeer vriendelijkAnnemieke uit Nieuwkoop
Hele fijne vakman.Stephanie uit Alphen aan den Rijn
Geen poespas, gewoon goed werk. Verder gezellige en vriendelijke man.Koen uit Woerden
Correct, betrouwbaar. Werk uiteindelijk niet laten uitvoeren omdat ik enerzijds een schilderklus had, anderzijds mogelijk betimmering over het schilderwerk om schilderen te voorkomen. Uiteindelijk toch voor de schilder gegaan. Maar ik houd Dirk zeker in de gaten voor andere klussen.Jolanda uit Vleuten
Prettige samenwerking, goede vakman, pro actief en betrouwbaar.Lilian uit Noorden
Dirk is een echte professional die perfectionistisch is. Hij is niet snel tevreden en denkt mee in oplossingen. Ik kan hem iedereen aanbevelenJoost uit Alphen aan den Rijn
Vriendelinke, harde werkerSebastiaan uit Uithoorn
Prima.J uit Zevenhoven
Prettig in de omgang en goede service.I.f.f.c uit Amstelveen
Kundige blik op de klus die ik wilde laten doen. Helaas niet door gegaan omdat wat ik wilde in de ruimte niet kon. Heel blij dat Dirk dit eerlijk zei en het uitlegde.Mandy uit Nieuwkoop
vriendelijke man die zijn vak verstaat netjes werkt en afspraken na komtBram uit Alphen aan den Rijn
Prettig , vriendelijk en een man die weet wasr hij het over heeftIna uit Diemen
goedHoudy uit Nieuwkoop

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...